Mulțumiri

PILnet este recunoscătoare Centrului Vance pentru acordul de a utiliza și a modifica acest Ghid cu scopul de a promova practica juridică pro bono în toată lumea.

Atât PILnet cât și Centrul Vance îi mulțumesc lui Ronald Tabak, consilier juridic special în cadrul Skaadn, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP pentru susținerea valoroasă și consultanța oferită la elaborarea și editarea atât a versiunii inițiale, cât și a prezentei versiuni a Ghidului, precum și pentru unele comentarii făcute în privința Anexelor la acest Ghid. Nici versiunea inițială, nici prezenta versiune a Ghidului sau a Anexelor nu reflectă neapărat viziunile domnului Tabak sau Skadden, Arps, Meagher & Flom.

Centrul Vance își arată gratitudinea lui Juan José Bouchon de la casa de avocatură Carey din Chile pentru dedicația și munca dificilă în calitate de editor al versiunii inițiale a acestui Ghid, un proiect pe care el și l-a asumat atunci când activa ca avocat asociat străin la oficiul din New York al Skaadn, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP.

Centrul Vance își exprimă gratitudinea lui Carol Bockner, directorul „Inițiative Pro Bono" din cadrul Centrului de Justiție al Baroului Orașului New York pentru colaborarea sa la documentare și asistența acordată la verificarea versiunii de proiect și a versiunii inițiale a Ghidului.

Centrul Vance dorește să-i mulțumească fostului bursier al White & Case Public Interest, Benjamin Bass, pentru asistența oferită la elaborarea Suplimentului la Ghidul Pro Bono (ulterior incorporat în acest Ghid).

Centrul Vance de asemenea îi mulțumește lui Harlene Katzman, consilier pro bono la Simpson Thacher & Bartlett LLP și Marciei Taveres Maack, director asistent al activităților pro bono la Mayer Brown pentru suportul lor valoros și consultanță la elaborarea Suplimentului la Ghidul Pro Bono (ulterior incorporat în acest Ghid).

În fine, PILnet își dorește să exprime mulțumiri membrilor echipei care au contribuit activ la pregătirea versiunii acestui Ghid: Dmitry Shabelnikov, director pentru Rusia (Moscova), Marieanne McKeown, consultant juridic senior (Londra) și Lornei Kralik, consultant juridic senior (Budapesta).